HONDENUITLAATSERVICE

Dogmentors Daisy Veen is de sociale en educatieve uitlaatservice van de Krimpenerwaard voor uw hond. Tijdens onze gestructureerde wandelingen voorzien wij in alle behoeften van de hond.

Wij vinden het belangrijk dat alle honden ongeacht leeftijd of ras veel plezier beleven in de juiste gemoedstoestand. Daarom staat tijdens onze wandelingen centraal dat de honden goede sociale vaardigheden leren en in goede gemoedstoestand verkeren. Dit zorgt ervoor dat onzekere honden meer zelfvertrouwen krijgen, angst wordt overwonnen en dominant gedrag wordt omgebogen tot sociaal gedrag. Alle honden ongeacht grootte, leeftijd of ras kunnen zo genieten.

Wij geloven in de kracht van de roedel. En dat honden die nog niet geheel in balans zijn hier baat bij hebben, daarom lopen wij altijd met een roedel van honden.

Er vindt dagelijks een ochtend en middag wandeling plaats. De wandelingen duren circa 1,5 uur, zodat er voldoende ruimte is om in alle behoeften van de hond te voorzien o.a. spelen, snuffelen en doen van behoefte. Het doel is om aan het einde van elke uitlaatronde kalm te eindigen in een roedelwandeling.

Mocht een roedelwandeling (nog) niet mogelijk zijn voor uw hond, dan starten we met een privé wandeling of een training.

Twijfelt u of uw hond gezellig mee kan lopen in de roedel, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een intakegesprek aanvragen?

Neem dan contact met ons op.