Interne training inclusief opvang​

Vanuit rust bieden wij jouw een hond een complete reset

Individuele -
& roedeltraining

Dagelijkse maatwerk training icm roedel wandelingen vanuit onze uitlaatservice

Opvang met
aandacht en zorg

Interne opvang bij mij thuis inclusief socialisatie met mijn eigen roedel honden

14* dagen
maatwerk

In (*minimaal) twee weken herstellen wij alle gedragsproblematiek   

Intern maatwerk -inclusief de fundamenten

In sommige gevallen kan gedragsproblematiek dusdanig complex zijn dat baasjes eigenlijk niet de over de juiste middelen  beschikken om dit zelfstandig te doorbreken. In dergelijke situaties bieden wij interne training inclusief opvang aan om blijvend resultaat te behalen. Tijdens zo’n traject wordt aan de individuele gedragsproblemen gewerkt èn aan fundamenten die iedere hond moet beheersen. 

Het programma vertrekt vanuit een initiële intake bij jou thuis. We bepalen samen de kernzaken die we gaan verbeteren, op basis waarvan we direct een inschatting van de lengte van het traject maken. Doorgaans betreft dit minimaal 14 dagen, in sommige gevallen hebben we langer nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Roedeltraining

In onze aanpak combineren we dagelijkse, individuele training met roedel wandelingen vanuit onze eigen uitlaatservice. De onderlinge socialisatie en correcties in een roedel met andere honden maakt dat we ongewenst gedrag vlotter én beter kunnen gaan doorbreken

Kwaliteit door kleinschaligheid

Gedurende de vooraf afgestemde periode kan jouw hond heerlijk genieten bij mij thuis, waar we liefdevolle opvang combineren met gedragstraining op maat. Je kunt er gerust op zijn dat jouw hond met net zoveel zorg en aandacht behandeld wordt als mijn eigen honden.

Ik vang nooit meer dan 1 of 2 honden tegelijk op, omdat ik naast alle wandelingen, het spelen en snuffelen voldoende betrokkenheid en rust wil kunnen bieden. Meerdere honden uit één gezin is in overleg eventueel mogelijk.

Inzicht in dagelijkse progressie

Ons interne programma impliceert natuurlijk dat je jouw beste vriend(in) twee weken zult moeten missen. Toch is dit niet helemaal het geval, want via Instagram Stories word je dagelijks op de hoogte gehouden hoe jouw hond het doet. Je krijgt daarmee inzicht welke stappen we zetten, met welke technieken we het ongewenste gedrag geleidelijk omdraaien, en het plezier van dagelijks in de natuur te zijn met een bonte groep soortgenoten.

En er vanuit gaande dat jij je mobieltje altijd bij je hebt, wellicht is dit wel het ideale moment is om er zelf even helemaal tussenuit te gaan?

Sleuteloverdracht

Ter afronding van het programma zorgen we voor een complete overdracht bij jou thuis. Daarin nemen we alle geleerde methodieken, handvatten en gedragsregels uitgebreid samen door tijdens een praktijkwandeling, zodat jij direct én volledig autonoom verder kunt met de nieuwe balans. 

Interesse? 

Gelet op de hoeveelheid aanvragen icm de beperkte beschikbaarheid: reserveer tijdig.

Daisy Veen

Over mij

Na een jarenlange periode waarin ik werkzaam was als veterinair assistente, deed ik in 2014 mijn examen en mocht ik mezelf vanaf dat moment officieel ‘hondengedragskundige’ noemen. Sindsdien heb ik mijn kennis uitgebouwd met allerhande stages en vervolgopleidingen, maar het meeste heb ik van de honden zelf mogen leren; een proces dat zich nog iedere dag opnieuw voltrekt.

 

De beste trainingstechniek..?

Binnen de hondentraining bestaan er vele ‘scholen’ en filosofiën, waarvan ik met de meesten zelf praktijkervaring heb opgedaan. In mijn optiek is er echter niet één zaligmakende benadering. 

Iedere hond én eigenaar is anders; en daarom vergt iedere unieke connectie een eigen aanpak. Maatwerk dus, waarbij ik je technieken aanreik die bij jou passen. Want als jij je goed voelt -zelfverzekerd en ontspannen- zul je jouw hond in diezelfde staat kunnen brengen -en waarschijnlijk versteld staan hoe snel het leerproces vanaf dan verlopen kan!

Exact dàt is waar wij jullie stap voor stap naartoe gaan begeleiden -en waarom wij dit oprecht nog steeds het allermooist denkbare werk vinden… 

Yes we do!

Trainingen en vervolgopleidingen

Fundamentals of Dog Behavior and Training 1/2
Santa Clarita, California – Caesar Millan

Train the Trainer – Mentorship program
Templeton, California – Cheri Lucas

Behavorial Modification Training Academy
Clifton park, New York – Tom Davis

Bella

Na een gedragsconsult is besloten om Bella bij ons te brengen voor interne opname. Ondanks dat haar baasjes ervaren waren en al meerdere honden hadden gehad, was Bella niet te sturen.  Dit betekende dat het in huis vaak erg onrustig was en dat zelfstandig wandelen met Bella voor de vrouw eigenlijk niet meer verantwoord was.

Bella viel luidkeels uit naar fietsers en alles met wieltjes werd achtervolgd.
Tijdens de interne training zijn we aan de slag gegaan om dit patroon te doorbreken -niet  vanuit fysieke controle, maar juist door een samenwerking te creëren.

Bella moest leren om grenzen én regels te accepteren. Het is simpelweg niet haar taak om alles en iedereen weg te jagen. Daarna volgde training aan de baasjes om de nieuwe aanpak  ook zelfstandig aan Bella over te dragen. Met geweldig resultaat! Nu is het alleen een kwestie van consequent zijn, én natuurlijk blijven doorgaan met trainen!

Interne training boeken?

Plan deze dan vandaag nog in!

Wat mijn klanten zeggen

Leer je hond écht begrijpen -en sturen met jouw energie en lichaamstaal.

Persoonlijke en complete aanpak

De exacte aanpak en verblijfsduur is altijd afhankelijk van de individuele situatie en de bijbehorende wensen. Tijdens de intake leggen we deze samen vast. Het interne traject zal altijd minimaal 14 dagen beslaan;  in het geval dat we tijdens het programma vaststellen dat een verlenging raadzaam lijkt, zullen we dit aan je voorleggen.

Afsluitend volgt een complete overdracht bij jou thuis waarin we samen alle vorderingen, methodieken en eventuele aandachtspunten samen in de praktijk gaan brengen.

Intern trainingstraject incl. opvang

1.960 *vanaf
  • *14 daags verblijf
  • Socialisatie in diverse roedels
  • Dagelijkse groepstrainingen en 1:1 training
  • Doorbreken van individuele gedragsproblemen
  • (her)bevestiging van alle basiscommando's
  • Opname in mijn roedel en verblijf in huis
  • Dagelijks inzicht in alle vorderingen
  • Intake- en overdrachtsconsult bij jou thuis

Klaar om te starten?

Een plekje reserveren? Neem hieronder contact met ons op

Plan een belafspraak in

Nood aan ondersteuning bij uitdagend gedrag,  hondenuitlaatservice, of opvang?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen; onze voorkeur gaat uit naar een berichtje via WhatsApp. 

Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Bedrijfsgegevens