Hondenopvang aan huis

Zorgeloos logeren, spelen én leren

Opvang met
aandacht en zorg

Interne opvang bij mij thuis met alle faciliteiten inbegrepen

Dagelijkse
recreatie

Kwalitatieve (roedel)wandelingen
met balans tussen spel en rust

Begeleide
socialisatie

Opname in de roedel met mijn
eigen honden en andere logées

Vakantie, zakelijke trip of een paar daagjes weg?

Onze kleinschalige opvang aan huis biedt alles wat nodig is om jouw hond heerlijk te laten genieten -zodat jij met een gerust hart jouw eigen plan kunt trekken.

In groepsverband trekken we er dagelijks meermaals op uit om te zorgen voor genoeg beweging, snuffeltijd en spel. s’Nachts slaapt je hond heerlijk rustig in een eigen bench en uiteraard zorgen we ervoor dat hij/zij hetzelfde voer krijgt als thuis.  

Indien het karakter van je hond dit toestaat, bevorderen wij socialisatie met de andere logées en mijn eigen honden -die het volledig gewend zijn om continu in een roedel te bewegen. 

Je kunt er gerust op zijn dat jouw hond met net zoveel zorg en aandacht behandeld wordt als mijn eigen honden. Via onze Instagram Stories kun je dit dagelijks volgen.

Omdat wij kwaliteit en stabiliteit willen waarborgen, hebben we een beperkt aantal plekken en is de minimum verblijfsduur 4 nachten. 

Ons tarief is EUR 60,- per nacht.

Wilt u een datum inplannen waarop u uw hond wilt laten logeren?

Over mij

Als kind voelde ik al een speciale connectie met honden, en droomde ik ervan om hier ‘later’ mijn werk van te kunnen maken. Dat is aardig gelukt. 

Na een jarenlange periode waarin ik werkzaam was als veterinair assistente, deed ik in 2014 mijn examen en mocht ik mijzelf vanaf dat moment officieel ‘hondengedragskundige’ noemen. Sindsdien heb ik mijn kennis uitgebouwd met allerhande stages en vervolgopleidingen, maar het meeste heb ik van de honden zelf mogen leren; een proces dat zich nog iedere dag opnieuw voltrekt.

Met diverse diensten, waarin maatwerk, bezieling en plezier àltijd centraal staan, ondersteunen wij jou en je hond graag om optimaal van elkaar te kunnen genieten!

Wat mijn klanten zeggen

Zorgeloos logeren, spelen én leren

Een plekje reserveren? Neem hieronder contact met ons op

Plan een belafspraak in

Nood aan ondersteuning bij uitdagend gedrag,  hondenuitlaatservice, of opvang?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen; onze voorkeur gaat uit naar een berichtje via WhatsApp. 

Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Bedrijfsgegevens